Financieel beheer voor senioren

Ik wil mijn kinderen niet opzadelen met mijn administratieve rompslomp. Ik heb liever dat ze die tijd besteden aan leuke dingen. Maar zélf doen wordt toch wel steeds lastiger.

Zoveel senioren die nog prima functioneren en meedoen in de maatschappij maar van de financiële rompslomp af willen zijn, ook vaak bezorgd om fouten te maken met elektronisch bankieren, belastingaangiftes en het regelen van allerlei andere financiële zaken “online”. Voor deze mensen is Financieel Beheer voor Senioren een perfecte oplossing die betaalbaar is en nauwelijks ingrijpt in hun privéleven.

wAT DOEN WE VOOR U?
  • Het ordenen en in kaart brengen van de financiële administratie;
  • het opstellen van een budgetplan;
  • het bijhouden van de financiële administratie;
  • online inzage in de persoonlijke administratie via OnView;
  • aanvragen van toeslagen;
  • het betalen van de vaste lasten en boodschappengeld;
  • jaarlijkse IB-belastingaangifte doen.
Hoe werkt dat dan?

U blijft altijd de baas over uw geld. Naast uw vertrouwde betaalrekening zal een boodschappenrekening worden geopend waarvan u eveneens eigenaar blijft. Vertrouwde Handen neemt als gevolmachtigde de administratie over op de oude betaalrekening. Eens per week of per maand ontvangt u een afgesproken bedrag aan boodschappengeld op uw boodschappenrekening. Samen zullen we bespreken of het nodig is om hiervoor een budgetplan te hanteren. Dit kan verstandig zijn als u het prettig vind dat er ook toezicht is op verantwoordelijke besteding van uw boodschappengeld.

In elk geval zullen we met u een overzicht maken van inkomsten en uitgaven zodat we een duidelijk beeld hebben van uw situatie.

Ook krijgt u toegang tot ons OnView systeem waarin u op elk gewenst moment kunt controleren hoe uw financiën er voor staan.

Betaalbaar

De kosten bedragen voor een éénpersoonshuishouden éénmalig €192,50 opstartkosten en daarna maandelijks €49,95. Voor een tweepersoonshuishouden €254,50 en maandkosten €59,95.

Hoe kan dat voor die prijs? Het antwoord hierop is eenvoudig. U heeft uw administratie redelijk op orde, er zijn geen grote betalingsachterstanden en er is geen noodzaak voor streng toezicht op uw uitgavenpatroon of begeleiding naar een zelfredzame toekomst. U wilt gewoon dat uw financiën in vertrouwde handen zijn. Om te zorgen dat één en ander vlekkeloos en efficiënt verloopt communiceren we bij voorkeur via email.

Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek!

MAAK SNEL EEN AFSPRAAK

Opa en kleinzoon